VIking-PIrate-NInja-GYpsies. Go ahead, try and find a stereotype for us.

Kombucha

Kevin er i full gang med kombucha prosjektet sitt! Kombucha er en bakterieholdig drikk, på lik linje med kefir og kulturmelk, men uten melkeprodukter. (selv om det er fullt mulig å lage en kambucha-kefir hybrid, men vi kommer tilbake til det seinere.) Kombucha er brygget på søt te, og trenger tid og kjærlighet.
Mange bruker kombuche som ett alkoholfritt alternativ til vin, eller å drikke daglig for å holde fordøyelses-systemet på ett stabilt nivå.

Kevin planlegger å lage mange forskjellig smaker av frukt og bær han finner i den norske naturen. Eple, blåbær, tyttebær, molte, rips, solbær og rabarbera er noen av smakene han vil teste ut, og kanskje vil kombucha være tilgjengelig for salg litt etter vert.
Er det noen som vil smake litt kombucha, er det bare å huke tak i en av oss når vi er ute og driver med skøyerstrekene våre, og vi gir deg gladelig en smaksprøve.

Vil du vite mer om kombucha, finner du mer på wikipedia.

(bilder vil komme, jeg lover!)

Advertisements

One response

  1. Pingback: Diversify and Strengthen. « Vipinigy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s