VIking-PIrate-NInja-GYpsies. Go ahead, try and find a stereotype for us.

Face-paint

Jeg tilbyr ansiktsmaling, eller face-painter, til alle barnlige anledninger. Jeg kan også bli hyret inn som sminkør back-stage på teater, revyer o.l.

Etter litt beregning tror jeg at jeg har sånn ca 10-15 års erfaring som sminkør og ansiktsmaler i alt slags vær og uvær. Mange har nok sett meg på gata i Lillehammer, Gjøvik og Hamar, men jeg har vert mange flere steder, litt av og på opp igjennom årene. Alt etter vær, føre, og hva som skjer i livet mitt. Stort sett er jeg veldig fleksibel, jeg har en bobil, så det er ikke problemer med overnatting hvis det skulle være nødvendig, jeg trenger bare en parkeringsplass. (Og ett sted å dusje skulle det gå over en lengre periode.)

Ønsker du jeg skal dukke opp i ett barneselskap og male alle ungene der, gjør jeg gjerne det for en enkeltsum vi kan avtale.
På arrangementer som markeder, festivaler og by-dager, foretrekker jeg å ta betalt av vert enkelt fjes, enten av arrangør, eller vedkommende som vil bli malt. Stort sett trenger jeg ikke mer enn en liten plass i mylderet, som en ekstra stemning-skaper når det først skjer noe. Hvis ingen inviterer meg, inviterer jeg gjerne meg selv! 😉

(bilder kommer snart)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s